Telefon: 021/417 484

DETOKSIKACIJA

DETOKSIKACIJA


Uklanjanje štetnih materija iz tela treba da funkcionišu kontinuirano.

detoksikacija

 

 

Glavni organ-čistač je jetra. Ona čisti krv, a njena uloga zavisi od mataboličkih procesa, PH organizma i unošenja kvalitetnih namirnica. Kada toksini putem jetre nisu dovoljno eliminisani putem stolice ,tada preopterete bubrege koji ih izlučuju u limfni i krvni sistem,a time dolazi do: kožnih osipa sa svrabom, glavobolja, hroničnog umora, bolova u mišićima...Menja se kvantno energetsko polje i vibracija organizma. 

Osobe koje imaju lošu detoksikaciju pate od ALERGIJSKIH BOLESTI,hroničnih gljivičnih ili virusnih infekcija. Ovde je veoma bitno pravilno funkcionisanje hormona, a oni zavise od kvaliteta nutritivnih elemenata koji se unose u organizam. Oni su bitni za efikasnost imunog sistema, podizanje imuniteta, otklanjanje bola, smanjenje upale.


Potrebno je baviti se fizičkom aktivnošću oko pola sata dnevno, izlagati se dnevnoj svetlosti ili suncu svakodnevno (za one koji rade u zatvorenim prostorijama i veštačkom osvetljenju) i ELIMINISATI SVAKODNEVNE TOKSINE:


-Iz kućnog okruženja (razne hemikalije u domaćinstvu za čišćenje i dezinfekciju)
-insekticidi i sredstva za čišćenje odvoda
-parfemisani proizvodi za ličnu higijenu na bazi petrohemije
-ne koristiti rastvarače poput skidača laka za nokte
-prekinuti OTROVNE NAVIKE:pušenje.preterana konzumacija alkohola, brze hrane , konditorskih proizvoda, napitaka sa veštačkim zaslađivačem, hidrogenizovane masnoće (margarin...) rafinisana ulja
-HETEROCIKLIČNI AMINI (derivati amonijaka) nađeni u roštiljskom pečenom mesu i ribi, cigaretama, deluju i kancerogeno i mutageno....
-ŠTETNA ELEKTROMAGNETNA POLJA, koja menjaju kvantno-energetsko polje našeg organizma i menjaju mu fiziološku vibraciju (instalirati razne zaštitne uređaje za telefon, kompjutere ili za ceo stan)


MIKOTOKSINI


Toksini koje produkuju gljivice i plesni koji su snažni imunosupresivi (guše imunitet organizma) i mogu da doprinesu kancerogenezi. Većina žitarica ,voća (obično i koštunjavo) i povrća je kontaminirana gljivicama, čak i usevi (silosi,skladišta). U raznim industrijskim proizvodima (voćni sokovi...) iako se gljivica uništi termički ili konzervisnjem ,ostaje ikotoksin koji i daje deluje štetno.

Efekat detoksikacije je veći ukoliko se uz kvantnu terapiju pacijentu daju i određeni suplementi koji su napravljeni 100% na prirodnoj bazi. Ukoliko je pacijent sprečen da obavi kontinuiranu kvantnu detoksikaciju može dobiti preporuku za detoks suplementaciju firme Syberian Health čiji preparati su ekstrahovani iz prirode sofisticiranim metodama i pod nadzorom više desetina naučnika. Njihov pozitivan efekat rezultat je tridesetogodišnjeg naučnog rada i kliničkih istraživanja. 

 

Ordinacija za kvantnu medicinu "VUČUREVIĆ"

 

Branimira Ćosića 6, Novi Sad

 

021/417 484  065/ 5501 563